Familie og Børn

Personlig udvikling med UskyldensHjerte

Vi kan alle have brug for at kigge lidt på os selv og vores adfærd – hvor kan vi selv udvikle os til at blive et bedre menneske. Det kan være at man er gået ned med flaget, det kan være der er en kollega der siger noget som tricker os, eller noget helt andet. For mig har det betydet at jeg selv fandt ud af at jeg reagerede en del uhensigtsmæssigt nogen gange, og så tog jeg mod til mig og kontaktede uskyldenshjerte.dk – jeg måtte simpelthen have nogle helt udeforstående mennesker og øjne til at hjælpe mig tilbage til mig selv – hvilket vil sige jeg fandt mit naturlige væren. Jeg valgte den metode der hedder NLP, som er en slags hjælp til selvhjælp. Det fungerede for mig, og jeg lærte samtidig en hel del om mig selv, og hvorfor jeg agerede som jeg gjorde.

Bevidsthed om hjernen via Uskyldens hjerte

Det at blive bevidst om hvordan ens hjerne fungerer sammen med ens følelser og handlinger, gav mig stor indsigt i, hvordan jeg kunne agere anderledes og mere hensigtsmæssigt end jeg gjorde tidligere. Jeg lærte at mit livsformål er at give mig lyst til at være den jeg er på alle niveauer – et er at lære det, og et andet er at praktisere det – det kræver øvelse. UskyldensHjerte har givet mig modet til at øve det at være mig selv på alle niveauer, det smutter af og til, men jeg har fundet min naturlige væren, og resten kommer med at øve mig.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *