Familie og Børn

Inkontinente og Badetøj

Det at have et barn eller børn der ikke kan holde sig, og dermed har fået en diagnose som inkontinent, gør også at der er nogle udfordringer som vi voksne måske ikke lige er klædt ordentligt på til. Lige netop de ord, klædt ordentligt på til, gælder jo også for de børn der er inkontinente og som gerne vil i svømmehallen og se ud som deres venner. Selvom de er vokset op med en sådan diagnose, så vil de også gerne være som, og se ud som alle de andre børn. De er på en eller anden måde lidt flove over deres udfordringer. Jeg fik hjælp og rådgivning fra en sygeplejeske der var ansat hos caredesign.dk og det gjorde at vi fik købt det badetøj som kunne få vores børn ned i svømmehallen.

Badetøj til inkontinente

Mine piger var himmel henrykte over at vi fandt en helt normal badedragt hos Care Design men som også var sådan produceret, at inkontinente kunne bruge dem, så der ikke kom noget ud fra et eventuel uheld i vandet. Jeg har aldrig været så meget i svømmehallen siden vi fik badetøjet hjem fra Caredesign.dk. Det at de kunne komme i vandet, uden at nogen kunne se at de var “anderledes” gav den velvære og en tryghed der ikke kan beskrives.

Nu er det ikke kun badetøj til inkontinente der føres hos caredesign.dk for jeg fik lige en ulden Angora undertrøje med, så jeg ikke gik og frøs. Så vi er alle glade for at vi kender Care Design.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *