Familie og Børn

Psykolog i naturen i Søhøjlandet

Jeg har lige afsluttet et forløb hos Nikolaj Fuglsang, der er autoriseret Psykolog i Søhøjlandet. Det har været et helt anderledes forløb, end det jeg havde forestillet mig og forventet. Jeg må også hellere lige sige, at jeg nok ikke er den nemmeste klient for psykologer, da jeg er en meget lukket person, og ikke lige deler hvad som helst med alle andre og slet ikke med mennesker jeg ikke kender. Jeg fik en god snak med Nikolaj, og vi fandt hurtigt ud af, at jeg ikke egnede mig til at sidde på en stol og sidde stille og tale om mine udfordringer, men mere var til at vi fik talt om tingene mens vi gik en tur i den smukke natur der er i Søhøjlandet. Det var noget af det bedste jeg nogen sinde havde prøvet.

I Søhøjlandet i naturen

Jeg kunne have valgt at have mine sessions indenfor hos isohojlandet, men så tror jeg ikke jeg var kommet videre. Det var ligesom det at gå i naturen og tale der gjorde udslaget, jeg kan ikke sige hvorfor, men måske var det mere uforpligtende og ufarligt at gå en tur og tale sammen, frem for at jeg skulle præstere et eller andet ved at svar på spørgsmål og en der sad og skrev ned. Any way, så fik Nikolaj mig videre og ud af min eksistentielle krise som jeg var havnet i, takket været vores mange gåture og hans professionelle terapi form, og empatiske og anerkendende måde at være på.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *