Uddannelse og ledelse

Sådan kan man hjælpe med at forbedre medarbejderes læse- og skrivefærdigheder

At have medarbejdere med gode læse- og skrivefærdigheder kan have stor betydning for en virksomheds succes. Desværre er det ikke alle medarbejdere, der har opnået den nødvendige læse- og skrivefærdighed i voksenlivet. Det kan have negative konsekvenser for både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed. Derfor har Job7 i samarbejde med Marselisborg udviklet en række værktøjer og muligheder for forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning (OBU). I dette blogindlæg vil vi se nærmere på, hvordan disse tiltag kan hjælpe virksomheder med at forbedre medarbejderes læse- og skrivefærdigheder.

Hos Job7 forstår vi, hvor vigtigt det er for virksomheder at have medarbejdere med gode læse- og skrivefærdigheder. Netop derfor har vi i samarbejde med Marselisborg udviklet en række værktøjer og muligheder for forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning (OBU). Disse værktøjer og kurser er både tilgængelige for ledige og ansatte i virksomheder.

FVU og OBU har til formål at hjælpe medarbejdere med at forbedre deres læse- og skrivefærdigheder, så de bedre kan varetage deres arbejdsopgaver. Både FVU og OBU er fleksible kursusforløb, der kan planlægges efter den enkelte medarbejders behov og tidsplan. De er derfor nemme at integrere i en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at deltage i traditionelt undervisning.

Vi har samarbejdet med flere virksomheder, der har haft stor gavn af FVU og OBU. En af disse virksomheder er en stor produktionsvirksomhed. Her havde flere medarbejdere svært ved at læse og forstå arbejdsinstruktioner. Efter at have deltaget i FVU og OBU forbedrede medarbejderne deres læse- og skrivefærdigheder markant. Virksomheden oplevede en større effektivitet og færre fejl i produktionen som følge af, at medarbejderne nu var bedre til at læse og forstå instruktionerne.

Herunder kan du se flere videoer, hvor medarbejdere fortæller om deres oplevelser med FVU og OBU. Videoerne viser, hvordan en ekstra hjælp kan have stor værdi i voksenlivet, og hvordan voksenundervisning kan hjælpe mennesker med at nå deres fulde potentiale.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *