Uddannelse og ledelse

Lær bedre med incento på arbejdet

Hos incento udvikler man ledere og forbereder dem på et foranderligt miljø. https://incento.com/ har meget mere omkring forløbet, men i grove træk går det ud på, at man som leder søger nye metoder og måder gøre tingene på i dag. Det er alt andet lige noget, som med tiden også bliver nemmere og nemmere at inkorporere i ens lederstil. Først og fremmest skal man lige have fundet sig en stemme.

Det er ikke alle som er den fødte leder, og derfor har man også brug for at forgå sig på forskellige måder. incento.dk giver et indblik i, hvad for nogle metoder man ellers kan bruge på arbejdspladsen til løse nogle konflikter. Man skal have rigtig mange forskellige slags hatte på, når man er leder i dag, især i et skiftende miljø. Der kan hele tiden opstå nogle konflikter som man bare er nød til at være over hele tiden ellers kommer man ingen vegne.

Lær og løs interne konflikter

Helt ned til niveauer som to kollegaer der ikke kan finde ud af det sammen, til store fusioner mellem afdelinger eller andre store forandringer. Det handler om at finde sin måde og nå ind til de ansattte, og det kan være en blanding af karakter og metoder. Så længe man bare er glad for den måde man driver stedet, og hvis det er noget som også viser positive tal omkring, er det alt andet lige noget af det, som mange også har brug for at finde et par gode løsninger til lige meget hvad.

Som chef eller leder er tingene ikke altid lige til, og det er ens opgave og finde ud af hvordan man lige klarer sådan noget bedst. Det er alt andet lige noget af det, som mange også har brug for at finde den helt rette løsning til. Det ville være ringe, hvis man ikke som leder søgte imod at blive den bedste version af sig selv. Nogle gange lærer man noget hen af vejen, men hvorfor ikke gå efter det som gælder mest i dag.

You may also like

Comments are closed.