Uncategorized

Forskellen mellem Champagne og Prosecco

 

 

Der er få ting, der er mere luksuriøse end at åbne en flaske champagne eller prosecco. Men hvad er forskellen på de to? Er den ene bedre end den anden? Lad os tage et kig på det.

 

Den største forskel mellem champagne og prosecco er, at champagne fremstilles af druer, der dyrkes i Champagne-regionen i Frankrig, mens prosecco fremstilles af druer, der dyrkes i Veneto-regionen i Italien. Champagne fremstilles også efter den traditionelle metode, hvilket betyder, at vinen gennemgår en anden gæring på flaske, mens prosecco fremstilles efter tankmetoden, hvilket betyder, at vinen gennemgår en anden gæring i en tank. Champagne er også generelt dyrere end prosecco.

 

Nu hvor du kender den vigtigste forskel mellem champagne og prosecco, hvordan vælger du så, hvilken af dem du skal købe? Hvis du er på udkig efter noget luksuriøst og specielt, skal du gå efter champagne. Hvis du er på udkig efter noget, der stadig er lækkert, men som ikke koster dyrt, skal du vælge prosecco. Skål!

 

Når man skal fejre noget, er der kun få ting, der er så luksuriøse som at åbne en flaske champagne eller prosecco. Men hvad er forskellen på de to? Er den ene bedre end den anden? Den vigtigste forskel mellem champagne og prosecco er, at champagne fremstilles af druer, der dyrkes i Champagne-regionen i Frankrig, mens prosecco fremstilles af druer, der dyrkes i Veneto-regionen i Italien. Champagne fremstilles også efter den traditionelle metode, hvilket betyder, at vinen undergår en anden gæring på flaske, mens prosecco fremstilles efter tankmetoden, hvilket betyder, at vinen undergår en anden gæring i en tank. Champagne er også generelt dyrere end prosecco. Så hvis du er på udkig efter noget luksuriøst og specielt, skal du vælge champagne. Hvis du er på udkig efter noget, der stadig er lækkert, men som ikke koster dyrt, skal du vælge prosecco. Skål!

Læs mere via prosecco.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *