Biler og sjov

K2Biler i Ballerup

Hvilket autoværksted bruger man lige, når nødens stund kommer – det er jo ikke alle autoværksteder der også har gode brugte biler som man kan købe, når den gamle bare ikke kan køre mere. Nu er jeg meget skepsis overfor både autoværksteder og brugte biler, for når man ikke har forstand på gamle biler, ja, så kan man jo let komme galt afsted. Så gode råd var dyre, da der stod røg og damp ud af min bil på motorvejen, dem der ikke har prøvet det, vær glade for det – for det sætter virkelig gang i hjerteslagene og i de små hjerneceller. Først skal man have fat på Falck eller anden transportfirma der kan afhente bilen, og de skal jo som regel også lige vide hvilket Autoværksted de skal køre bilen hen til – og det kunne jeg ikke lige svare på, for jeg boede i den anden ende af landet, altså i Jylland.
Falck manden var meget hjælpsom, og gjorde alt for at berolige mig, og fortalte at han da godt kunne anbefale K2 Biler, som var et super godt autoværksted i Ballerup. Jeg måtte tage Falck mandens ord for det, og vi endte i Ballerup med min udbrændte bil.

Nu var tiden kommet til at skulle have en ny bil, og så kunne jeg jo lige så godt se hvad K2 Biler havde stående som også var både med grøn energi og økonomiske at køre i. De var meget forstående på Autoværkstedet i Ballerup, og heldigvis havde de en del nyere gode brugte biler stående, som jeg lige kunne få en prøvetur i – og sove på, for jeg skulle jo have et eller andet at køre i, så jeg kunne komme hjem igen. Jeg var heldig at få fat på en el-bil der var lettere brugt, og de søde mennesker på auto værkstedet var gode til at forklare mig alt om hvordan sådan en el bil fungerer, og hvordan jeg kunne få den ladet op undervejs, så jeg ikke løb tør inden jeg nåede hjem. De hjalp mig også med at få købt en af de el-standere den krævede.

You may also like

Comments are closed.