Hus og have

Danske flagstænger

Når vi skal ud og købe en ny flagstang eller andre ting, er det altid godt at støtte vores danske producenter, så de kan overleve og være med til at hjulene drejer rundt i vores lille land. Der findes flere udgaver af flagstænger, der er nogle der er ud af træ, og andre der er lavet ud af glasfiber, og det gode er, at vi i Danmark producerer begge ting og endda det samme sted. Så skal man ud og se sig om efter en ny flagstand, så er det en god ide lige at kigge på https://flagstangsfabrikken.dk/ for at se hvad de har, og hvad de koster – her kan man så også tage stilling til om det skal være den ene type eller den anden type flagstang. Det ser nu godt ud med en ny flagstang eller en flagstang der er holdt ved lige – og er man den type som mig, der ikke gider at vedligeholde og male en flagstang hver 4 år, så værger man selvfølgelig dem i glasfiber frem for dem i træ. Der er selvfølgelig en prisforskel om man vælger den ene frem for den anden, men her kan man så bare gå ind på Flagstangsfabrikken og tjekke priserne ud.

Til en flagstang hører et flag eller en vimpel, alt efter hvad man lige er til, og ud over selve flagstangen, er der også soklen som man kan få til sin flagstang, om det er til en flagstang i træ eller glasfiber.
Der er lidt prestige i at have sin egen flagstang i sin have, og at man kan hejse flaget når der er festlige lejligheder eller andre begivenheder som man lige vil markere. Ud fra husets størrelse, vælger man så den flagstand der passer bedst i højden, så den ikke bliver for høj eller for lav – og kan man ikke selv finde ud af hvor høj ens flagstang skal være, så ved jeg at man kan ringe til Flagstangsfabrikken og tale med dem om det. De er yderst behjælpsomme, og var også med til at vejlede mig, da jeg skulle have en ny flagstang efter min gamle var væltet i stormen.

You may also like

More in:Hus og have

Comments are closed.