Service og Økonomi

Pantebrevslån med gennemskuelige lånevilkår

For mig er det vigtigt at jeg kan gennemskue de låne vilkår der er når jeg skal låne penge – og nogen gange kan det være rigtig svært at gennemskue, med mindre udlåner har gjort sig umage med at lave let læselige og gennemskuelige lånetilbud – og det har Pantebrevslån.dk gjort. Jeg stod og skulle låne nogle penge til en ny bolig, jeg kendte godt til nogle af de krav der blev stillet i forhold til at kunne komme i betragtning til at låne penge – men den hjemmeside som Pantebrevslån.dk har, gør det virkelig nemt og overskueligt for os som almindelige brugere, at se om vi i det hele taget skal gøre os den ulejlighed med at lave en ansøgning. På deres hjemmeside kunne jeg både se hvor meget jeg kunne låne og hvad et ville koste mig.

Jeg fik klart svar på hvor meget jeg kunne låne

Som regel ved man hvor mange penge man skal låne – men jeg syntes det kunne være sjovt at se hvor meget jeg kunne låne med et Pantebrevslån, og det kunne jeg selv beregne på deres hjemmeside. Eftersom jeg kunne låne flere penge end jeg lige havde brug for, overvejende jeg om jeg skulle låne lidt ekstra til at sætte i stand for – så det gjorde jeg. Der gik ikke ret lang tid fra at jeg havde ansøgt om mit pantebrevslån til jeg stod med et tilbud i hånden med gennemskuelige lånevilkår. Jeg fik det jeg havde brug for, tænker det var fordi jeg havde brugt deres beregner.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *