Ferie og lejligheder

Luksus campingferie

Hvis man er den lidt mere krævende campist, der gerne vil nyde livet lidt mere luksuriøst og ved Vesterhavet, så kan jeg kun sige at jeg har haft den fedeste campingferie på https://www.hvidbjerg.dk/ferie/campingferie/ – det var nu ikke mig der havde fundet den, men min datter der inviterede mig over til nogle hyggelige dage sammen med familien. Hun havde søgt på campingferie Danmark, og fundet Hvidbjerg Camping som det mest lækre vi skulle på. Der var ikke det man ikke kunne få, på denne campingplads. Nu var det en stor Campingplads, og der var mange der havde deres campingvogne med, men hvis man nu som os, ikke havde lyst til campingvogn, så var der forskellige hytter man kunne leje – og vi var så heldige at vi fik fornøjelsen af 2 forskellige kategorier campinghytter, hvoraf den ene var det reneste luksus, og en feriehytte i luksusklasse med plads til 6-8 mennesker i to etager, med udendørs boblebad og pejs indenfor.

Nu valgte vi at fyre den helt af, så vi tog også lige en aften på Høfde4 som bestemt kan anbefales, hvis man er til Gourmet mad og første klasses betjening.
Ud over vores hytter, var der ikke den ting der ikke var på campingpladsen, der var legeland, der var hoppe pude, der var udendørs legeplads, der var agility bane til hundene, der var fiske sø, og der var hytter så man kunne fiske direkte fra disse altaner, og så var der også lige et wellness område.
Så når jeg siger det er luksus camping ferie, så er det campingferie i virkelige gode omgivelser og rammer, og der er alt hvad hjertet begærer, og så ligger den lige op og ned af Vesterhavet. Selvom det var en luksus ferie på en luksus campingplads, så var priserne også rimelige – og der var styr på tingene. Alle tiders uforglemmelige ferie – som sidder som dejlige minder i hovede på en, sammen med en masse dejlige billeder fra ferien.

You may also like

Comments are closed.