Hus og have

Gulvafslibning skal man aldrig altid være på autopilot

Gode gulvafslibere såsom https://dbf-gulvservice.dk/ ved altid, hvad de laver, og selvom man kører på rutinen, så har de altid både helheden og detaljen for øjet, så man ender med det bedste resultat, som der kommer til at se flot ud bagefter.
Men det er klart, at når man tit har gjort det så mange gange før, så er det ikke så udfordrende, som det plejer at være, og man kender også til værktøjet, så man ved, hvad man har med at gøre.
Og selve gulvet her er måske ens i sit udseende og stort, så der ikke er de store udfordringer med kanter eller andre områder, som man skal tage sig særligt af.
Derfor kan man måske ende med at lade bevidstheden vandre, hvor man tænker på en masse andre ting, mens man sliber gulvet, men derfor skal man altid være årvågen og holde øje med, hvad det er, som man foretager sig med dette arbejde.

Gulvafslibning bliver aldrig bare noget, man gør

Så selvom der er rutine og ensformigt arbejde at tage sig til, så skal man huske på, at man bliver betalt for at gøre det her, og man derfor ikke skal tage for let på det, selvom det kan ende med at blive en kende kedeligt – det behøver man jo ikke at sige højt.
For en tilfreds kunde er jo også en kunde, som der kommer igen og formentlig anbefaler ens firma til andre, de kender, så man på den måde udvider ens kundesegment.
Der er heller ingen grund til, at man gør det mere svært, end der er grund til, for som sagt handler det jo om, at man udfører et perfekt arbejde, og så må man finde på noget, der udfordrer en i ens fritid, for det skal ikke ende med at blive noget, som der ødelægger det, som man laver for kunden.
Det kan nemlig bare være en lille ting, som man forsøger sig med, eller man prøver sig frem med, fordi man skal se, om man kan, og så går det galt – og det kan være en skade, som man bare ikke kan ændre på igen.

You may also like

More in:Hus og have

Comments are closed.