Ferie og lejligheder

Godt spisested til min ferie i Horsens

Jeg har tænkt mig at tage en tur til Horsens, med overnatning i fængslet, og så få en eller anden god koncert eller anden event, nu jer er på de kanter. Jeg ved at det er fængselsmad, man får serveret i fængslet, når man er der, det skal jo være som det var dengang der var fanger lukket inde. Derfor tænker jeg at der er behov for en ordentlig gang god mad dagen efter – altså et solidt måltid som man kalder det. Jeg er ikke kræsen, men maden må gerne være god og til rimelige priser. Nu har jeg mine børnebørn med, så det behøver ikke at være det mest luksuriøse sted, men et sted, hvor børnene også kan føle at de er velkomne. Jeg ved selv hvor irriterende det er, hvis jeg vil hygge mig med kæresten, og der er larmende unger omkring mig. Det er altså ikke en af disse stille steder jeg søger.

Godt spisested i Horsens til familier

Jeg ved ikke om posthuset i Horsens er en af de steder jeg leder efter, men deres billeder af maden ser rigtig god ud, og jeg tror at det er en af de spisesteder i horsens der kan komme på tale, når vi skal en tur i fængslet. Ej hvor lyder det uhyggeligt, at sige at man skal i fængsel. Jeg har kendt nogle stykker der har været i rigtigt fængsel, og de syntes bestemt ikke at det var det bedst de havde været udsat for, de ville hellere have været foruden.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *