Hus og have

Damaskuskniv fra Risvigdesign

Nogen gange går man rundt og tror at kvalitets knive også er mega dyre, men det er de ikke. Det kan godt betale sig at give bare en lille smule mere for en god kvalitetskniv som Damaskus knivene er. Damaskus knivene er lavet i dansk design og af Japansk stål – og er normineret til Danish Design Awards 21, det bliver et produkt ikke, med mindre der er tale om en rigtig god kvalitet og design. Køkkenknivene ligger godt i hånden og de er super gode at skære med. Jeg selv fik et sæt i fødselsdagsgave, og det tog ikke lang tid for mig, at få resten af mine sløve knive skiftet ud – og nej, min relation blev ikke skåret over, og vi har det stadig godt sammen, så det med overtroen passede ikke lige på mig og min veninde.

Damaskus knive fra risvigdesign.dk

Da jeg selv skulle købe flere af de super gode damaskus kniv, fortalte min veninde at hun havde købt dem hos risvigdesign.dk, og at det var her jeg skulle købe de resterende knive jeg manglede – da jeg spurgte hende hvorfor, fortalte hun, at det var en super god kundeservice hun havde fået, og hvis jeg havde spørgsmål til et eller andet i forbindelse med mit køb eller brug og vedligeholdelse, så var de meget søde til at rådgive og vejlede. Hun havde ret, for jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg skulle slibe knivene for at de kunne holde deres skarphed – jeg fik vejledning og mine knive er stadig skarpe.

You may also like

More in:Hus og have

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *